Sitter vid mitt köksbord och äter fruktost och tänker på att; Hjälp, så skön våren är trots “pollenförkylningar”, hagel, kyla och tulpanerna i trädgården som tagit en paus och inte riktigt vill slå ut.

Jag borde äta sundare morgonmål med klibaserade produkter men har en dålig, men supergod, ovana att äta ett ugnsvarmt pumpabröd med lite apelsinmarmelad och en god ost. Till dricker jag en caffe latte, eller café au lait om man hellre vill uttala det franskt! Som sällskap löser jag Svenska Dagbladets bra och kluriga korsord. Ibland finns även intressanta artiklar att läsa. Vi lever i en oerhört turbulent värld idag men får försöka ta till vara på ljusa ögonblick och göra roliga, kreativa och livgivande saker så mycket vi orkar och umgås med de vi gillar i vår närhet.

Själv är jag gammal men ung och livad i sinnet med humor i bagaget.

Dessutom mycket passionerad på många sätt. Förr med attraktiva, ofta farliga män men efter tre äktenskap är jag lyckligt gift med en yngre man sedan 45 år tillbaka. Som jag tidigare skrivit är min STORA passion mitt skapande, måla teckna och skissa på nya klädidéer. Huvudet är alltid fullt med nya idéer och jag har säkert hundratals skisser på allt från glaskonst, mattor, tapeter till smycken och glasögon. Finns mycket att ta till vara på för några bra lystna tillverkare.